ΕΤΑΙΡΙΑ

ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική στρατηγικά επενδύει στην ενδυνάμωση της αξιοπιστίας της. Κι αυτό αποτελεί το θεμελιώδες ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Με επίκεντρο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε ένα συνεκτικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα διασφάλισης και ενίσχυσης της φερεγγυότητας της Εταιρίας μας, μέσω της υιοθέτησης αποτελεσματικών διαδικασιών ελέγχου και παρακολούθησης, της συστηματικής επένδυσης στη δημιουργία υψηλής ποιότητας τεχνογνωσίας και της τήρησης των διεθνών προδιαγραφών στον τομέα της παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Στα βασικά σημεία υπεροχής μας περιλαμβάνονται:

 • Η υψηλη κεφαλαιακη μας επαρκεια

  Η ΟΡΙΖΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ πραγματοποίησε άσκηση προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων σύμφωνα με τα σενάρια της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφαλίσεων και Συντάξεων (E.I.O.P.A. Core Stress Test) κατά το διάστημα Μαΐου - Ιουνίου 2015.

  Περισσοτερα
 • Η αποτελεσματικη μας πολιτικη διαχειρισης κινδυνου

  Σημαντικό πλεονέκτημα της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής αποτελεί η επιτυχημένη εδώ και χρόνια πολιτική διαχείρισης κινδύνου.

  Περισσοτερα
 • Η συνετη επενδυτικη μας στρατηγικη

  Η διασφάλιση της ορθής τήρησης της επενδυτικής διαδικασίας σε όλα της τα στάδια αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της πολιτικής έγκαιρης προειδοποίησης της ΟΡΙΖΩΝ.

  Περισσοτερα
 • Η εναρμονιση μας με την κοινοτικη οδηγια SOLVENCY II

  Στο πλαίσιο της εφαρμογής της κοινοτικής οδηγίας Solvency II η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική σχεδίασε και υλοποιεί ένα επικαιροποιημένο και στοχευμένο πλάνο ενεργειών.

  Περισσοτερα
 • Οι στρατηγικες μας συνεργασιες αποκλειστικα με κορυφαιους οργανισμους αντασφαλισης

  Το ισχυρό οικονομικό και αναπτυξιακό υπόβαθρο της ΟΡΙΖΩΝ σε συνδυασμό με την προσεκτική πολιτική φερεγγυότητάς της συνέβαλλαν στην οικοδόμηση στρατηγικών συνεργασιών με διακεκριμένους οργανισμούς αντασφάλισης.

  Περισσοτερα
 • Εταιρικη διακυβερνηση

  Η συστηματική αξιοποίηση και ανάπτυξη του ανθρώπινου, τεχνολογικού και υλικού μας κεφαλαίου στο πλαίσιο ενός σύγχρονου μοντέλου εταιρικής διακυβέρνησης. Η πλήρης αξιοποίηση των σημείων υπεροχής της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής στο πλαίσιο ενός σύγχρονου μοντέλου εταιρικής διακυβέρνησης.

  Περισσοτερα
 • Ανθρωπινο δυναμικο

  Στην Ορίζων πιστεύουμε πως οι ανθρωποκεντρικές υπηρεσίες όπως η ασφάλιση βασίζονται κυρίως σε μια ισχυρή ομάδα ανθρώπων οι οποίοι με γνώση και πνεύμα ομαδικότητας και προσφοράς συμμετέχουν στην οργάνωση, τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους τελικούς αποδέκτες, δηλαδή όλους εσάς που επιθυμείτε την διασφάλιση της προσωπικής και συλλογικής σας προοπτικής.

  Περισσοτερα