• Με ποια κριτήρια επιλέγετε τις ασφαλιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεστε;

Στην εποχή των οικονομικών δυσκολιών που ζούμε, το βασικό κριτήριο για την επιλογή μιας ασφαλιστικής εταιρείας στο γραφείο μας είναι κατ’ αρχήν η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα  της εταιρείας διότι τα τελευταία χρόνια έκλεισαν πολλές ασφαλιστικές με αποτέλεσμα να αφήσουν κυριολεκτικά “ξεκρέμαστους” τους πελάτες τους. Σημαντικό ρόλο για εμάς είναι τόσο το τιμολόγιο, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε τις πιο οικονομικές λύσεις στους πελάτες μας όσο και η αμεσότητα σε περίπτωση ζημιάς ή ατυχήματος. Θα ήθελα όμως στο τέλος να αναφέρω αλλά και να υπογραμμίσω ότι η ασφαλιστική εταιρεία που επιλέγουμε να συνεργαστούμε θα πρέπει να μας προσφέρει λύσεις στην όποια δυσκολία αντιμετωπίζουμε. Όλες οι εταιρείες γενικά πρέπει πάνω απ’ όλα να σέβονται και να υποστηρίζουν το δίκτυο τους.

 

  • Με την Ορίζων Ασφαλιστική, συγκεκριμένα, πότε ξεκίνησε η συνεργασία σας;

Με την Ορίζων η συνεργασία μας ξεκίνησε το 2018. Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο οικονομικά σταθερές δυνάμεις της ασφαλιστικής αγοράς. Οι συνεργάτες της μας υποστηρίζουν καθημερινά και στέκονται πάντα δίπλα μας με επίκεντρο τη δημιουργία αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης και σεβασμού.

 

  • Ποια χαρακτηριστικά της Ορίζων Ασφαλιστικής θα λέγατε ότι την κάνουν να ξεχωρίζει στην ασφαλιστική αγορά και τι αποκομίζετε, συνεργαζόμενοι μαζί της;

Η Ορίζων μας προσφέρει πάντα ευέλικτα και ολοκληρωμένα προϊόντα, έχει προσιτό και δίκαιο τιμολόγιο, γρήγορη εξυπηρέτηση, ταχύτητα στις αποζημιώσεις και όλα αυτά πιστεύω την κάνουν να ξεχωρίζει στην ασφαλιστική αγορά. Κάθε φορά που συνεργάζομαι με την Ορίζων βλέπω μια ισχυρή ομάδα με γνώση και εμπειρία που συμμετέχουν όλοι στην οργάνωση και την υλοποίηση υψηλής ποιότητας υπηρεσίας στον συνεργάτη.

 

  • Ποιες είναι οι επαγγελματικές σας προσδοκίες για το 2022;

Οι επαγγελματικές μου προσδοκίες για το 2022 είναι να καταταγώ σε ένα από τα μεγαλύτερα παραγωγικά ασφαλιστικά πρακτορεία στην Αττική πάντα με την αρωγή της Ορίζων ασφαλιστικής.