• Πρόσκρουση οχημάτων

Μπορεί να σας φαίνεται επουσιώδες, όμως στην πραγματικότητα η πρόσκρουση οχημάτων είναι η τέταρτη, σε σειρά περιστατικών, αιτία ατυχήματος σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα της τροχαίας για το 2015. Αν η επιχείρησή σας βρίσκεται σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας ή πλησίον βασικών οδικών αρτηριών της πόλης, ανήκετε στην κατηγορία «υψηλής προστασίας» και θα πρέπει να λάβετε υπ’όψη σας το συγκεκριμένο κριτήριο κατά την επιλογή της ασφάλειάς σας.

  • Ζημιές από την κατάσβεση και τους καπνούς της πυρκαγιάς

Ως επιχειρηματίας γνωρίζετε ότι το κόστος της αποκατάστασης του κτηρίου σας από πυρκαγιά, είναι πραγματικά σοβαρό και πρέπει να καλύπτεται από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι οι ζημιές κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς αλλά και από τους καπνούς μπορεί να είναι εξίσου σημαντικές και πρέπει να καλύπτονται από την ασφάλειά σας. Ειδικότερα, τα υπολείμματα καπνού είναι πολύ επικίνδυνα και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον εξοπλισμό και στην υγεία των εργαζομένων αν δεν απομακρυνθούν έγκαιρα.

  • Στάσεις, απεργίες, οχλαγωγίες & πολιτικές ταραχές

Σε μία εποχή όπου οι οχλαγωγίες και οι πολιτικές ταραχές στη χώρα μας είναι καθημερινά φαινόμενα, είναι σημαντικό να προνοήσετε και να συμπεριλάβετε αυτή την παράμετρο στο πρόγραμμα Ασφάλειας Καταστήματος που θα επιλέξετε. Ιδιαίτερα αν η επιχείρησή σας είναι εγκατεστημένη στο κέντρο μεγάλων πόλεων διατρέχετε αυξημένο κίνδυνο.

  • Έξοδα μεταφοράς, παραμονής και επανεγκαταστάσεως περιεχομένου

Σε κάθε περίπτωση, μετά από μία καταστροφή (φυσική ή μή) ακολουθεί η ανάγκη μεταφοράς του εμπορεύματος/περιεχομένου της επιχείρησής σας και η παραμονή του σε ένα ασφαλές μέρος μέχρι να αποκαταστήσετε το κτίριό σας. Τα έξοδα αυτά, εάν δεν καλύπτονται από το πρόγραμμά σας, είναι σημαντικά και σίγουρα δεν θα θέλετε να τα έχετε στο μυαλό σας όσο προσπαθείτε να οργανώσετε την επιχείρησή σας από την αρχή...

  • Ληστεία μεταφερόμενων χρημάτων 

Εκτός από την κλοπή χρημάτων εντός του καταστήματός σας, σημαντικό είναι να βεβαιωθείτε ότι τα χρήματά σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέχρι τον τελικό τους προορισμό. Το πρόγραμμα «ΜΥ STORE EXCLUSIVE» της Ορίζων σας διασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των χρημάτων σας.