Με κεντρικό θέμα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές αλλά και τις εξελίξεις που αναμένονται την προσεχή διετία στο πλαίσιο της καθημερινής τους λειτουργίας θα διεξαχθεί η 17η Ημερίδα του InsuranceForum.gr την Παρασκευή 10 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Χορηγός της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας Ημερίδας, που αποτελεί την ετήσια συνάντηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Βορείου Ελλάδος, είναι η Ορίζων Ασφαλιστική, η οποία τα τελευταία χρόνια επενδύει με κάθε τρόπο στην ανάπτυξη του δικτύου της, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη αξία της σχέσης ασφαλιστικής εταιρίας-ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Στην ημερίδα θα μιλήσει ο Γεώργιος Τσακατούρας, Διευθυντής Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής, με θέμα “Η Ασφαλιστική Εταιρεία δίπλα στις υποχρεώσεις του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή”.

Η ημερίδα θα , τα θέματα των τεσσάρων ενοτήτων θα είναι τα ακόλουθα:

  • Οδηγία IDD. Οι αλλαγές που επέρχονται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.
  • Ο Ρόλος και η Ευθύνη των Οργανωμένων Πανελλαδικών Δικτύων. Η συμβολή τους στην διαμόρφωση της αγοράς και του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.
  • Φορολογία και Ασφαλιστικές Εισφορές στην Πράξη. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.
  • Η ανάπτυξη μιας επιχείρησης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον.
     

*Η 17η Ημερίδα του InsuranceForum.gr θα πραγματοποιηθεί στο THE MET HOTEL της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.