Τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές αλλά και οι εξελίξεις που αναμένονται την προσεχή διετία είναι το κεντρικό θέμα της 18η Ημερίδας του InsuranceForum.gr την Τρίτη 28 Μαρτίου στη Λάρισα.

Χορηγός της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας Ημερίδας, που αποτελεί την ετήσια συνάντηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Θεσσαλίας, είναι η Ορίζων Ασφαλιστική, η οποία τα τελευταία χρόνια επενδύει με κάθε τρόπο στην ανάπτυξη του δικτύου της, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη αξία της σχέσης ασφαλιστικής εταιρίας-ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Στην ημερίδα θα μιλήσει ο Γεώργιος Τσακατούρας, Διευθυντής Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής, με θέμα “Η Ασφαλιστική Εταιρεία δίπλα στις υποχρεώσεις του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή”.

Τα θέματα των τριών ενοτήτων θα είναι τα ακόλουθα:

  • Οδηγία IDD. Οι αλλαγές που επέρχονται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.
  • Ο Ρόλος και η Ευθύνη των Οργανωμένων Πανελλαδικών Δικτύων. Η συμβολή τους στην διαμόρφωση της αγοράς και του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.
  • Φορολογία και Ασφαλιστικές Εισφορές στην Πράξη. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

*Η 18η Ημερίδα του InsuranceForum.gr θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Divani Palace Larissa, την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε επίσης: 17η Ημεριδα του InsuranceForum στη Θεσσαλονικη