Το underwriter.gr παρακολουθώντας τη δραστηριότητα της Ορίζων στα social media, και ιδιαιτέρως στο Facebook, έγραψε το παρακάτω άρθρο για τη διαφημιστική στρατηγική μας. Παραθέτουμε ένα απόσπασμα:

"Ενδιαφέρουσα δραστηριότητα στο Facebook παρουσιάζει η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, η οποία αξιοποιεί έξυπνα τις δυνατότητες του μέσου για Διαφήμιση και Branding. Μέσα από καλαίσθητη καμπάνια που "τρέχει" με το slogan #niose_asfalis προβάλει ειδήσεις σχετικές με την ασφάλιση και τα προϊόντα της, τόσο στους συνεργάτες όσο και στον τελικό πελάτη."

Δείτε εδώ ολόκληρο το άρθρο.

Με στόχο την δημιουργία ενός ισχυρού social προφίλ το οποίο θα αποτελεί την επέκταση της offline παρουσίας μας στον διαδικτυακό κόσμο, ξεκινήσαμε την καμπάνια "Νιώσε Ασφαλής" η οποία περιλαμβάνει την παρουσίαση των προϊόντων μας, την οπτικοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της εταιρείας καθώς και tips προς τους φίλους της σελίδας μας, για μία...ασφαλή καθημερινότητα χωρίς απρόοπτα!

Τί θα βρείτε στη Facebook Σελίδα μας
Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερωθείτε σχετικά με τα πιο πρόσφατα νέα και τις ενέργειες της εταιρείας μας. Εκεί θα βρείτε:

Ακολουθήστε μας
Facebook     Instagram