O Χρήστος, ο Κωνσταντίνος και ο Παύλος Αχής - η τρίτη γενιά της οικογένειας Αχή - μιλάνε στο liberal.gr, και στον Κωνσταντίνο Μαριόλη, για την Ορίζων Ασφαλιστική· μία ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση που κατάφερε να σημειώσει κερδοφόρο πορεία από το 1964 μέχρι σήμερα. Ο κ. Χρήστος Αχής αναφέρει για την οικογένεια της Ορίζων:

"Η ΟΡΙΖΩΝ ιδρύθηκε το 1964 από τη συνεργασία του ασφαλιστή με μακρόχρονη εμπειρία και βαθιά γνώση της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς Χρήστου Γ. Αχή (του παππού μας) και του Ομίλου Ιζόλα Α.Β.Ε.Ε., με σκοπό την κάλυψη μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων.

Σε όλη την ιστορική διαδρομή της η εταιρεία προσπάθησε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να καινοτομεί στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους μεγαλύτερους και παραδοσιακότερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας, ορισμένοι εκ των οποίων την εμπιστεύονται εδώ και πολλές δεκαετίες.

Εδώ και χρόνια η οικογένεια Αχή, οι μέτοχοι της εταιρείας, απαρτίζεται από τη δεύτερη και τρίτη γενιά της οικογένειας και συγκεκριμένα τον κ. Γεώργιο Χ. Αχή και τον κ. Θεόδωρο Χ. Αχή, που με τη γνώση, την εμπειρία και πάντα βασιζόμενοι στις ιδρυτικές αρχές της ΟΡΙΖΩΝ, μεταδίδουν στη νεότερη γενιά, δηλαδή σε εμένα και στα αδέρφια μου Κωνσταντίνο και Παύλο Γ. Αχή, τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης και σταθερά κερδοφόρας πορείας 53 ετών.

Η οικογένεια της ΟΡΙΖΩΝ λοιπόν απαρτίζεται συνολικά από περίπου 45 ανθρώπους, αρκετοί εκ των οποίων βρίσκονται μαζί μας πολλές δεκαετίες. Πρόκειται για ανθρώπους που με τη γνώση, τον χαρακτήρα και το ήθος τους λειτουργούν και πρεσβεύουν την εταιρεία ακριβώς όπως θα κάναμε και εμείς οι ίδιοι."

Υπάρχουν λοιπόν "μυστικές συνταγές" για να καταφέρει κανείς αυτό που κατάφερε η Ορίζων τα τελευταία 53 χρόνια; Ο Χρήστος Αχής απαντά:

"[...] Δεν υπάρχουν ‘μυστικά’ και δεν πιστεύουμε στα θαύματα, παρά μόνο στη σκληρή δουλειά και στη συνέπεια λόγων και έργων. Το ήθος, η συνέπεια και η εντιμότητα είναι αρχές πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε ο χαρακτήρας της εταιρείας από την ίδρυσή της."

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο.