Δείτε το ΝΕΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ της Ορίζων

Θα θέλαμε να σας πούμε την ιστορία μας...

Μία ιστορία που ξεκινά τον Νοέμβριο του 1964, όταν ο κλάδος των ασφαλίσεων Μεγάλων Εμπορικών και Βιομηχανικών Κινδύνων στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Στα χρόνια που ακολουθούν η εταιρία μας καινοτομεί και επενδύει σε στρατηγικές συνεργασίες με ορισμένους από τους μεγαλύτερους ομίλους και επιχειρήσεις της χώρας.

Σήμερα, η ΟΡΙΖΩΝ αποτελεί έναν από τους βασικότερους πρωταγωνιστές στην Ασφάλιση Περιουσίας επιχειρήσεων και ιδιωτών, και την κορυφαία επιλογή σε Ασφαλίσεις Βιομηχανικών & Εμπορικών Κινδύνων.

Μας αρέσει να εξελισσόμαστε διαρκώς. Να αναπτύσσουμε και να εκσυγχρονίζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ενώ παράλληλα επιλέγουμε να επενδύουμε σε υποδομές που εξασφαλίζουν την άριστη υποστήριξη του πανελλαδικού δικτύου συνεργατών μας.

Η υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια, η σταθερή διοικητική δομή, η προηγμένη τεχνογνωσία & ευελιξία στην διαχείριση κινδύνων και η ισχυρή αντασφαλιστική υποστήριξη από παγκόσμιας εμβέλειας οργανισμούς μας επιτρέπει να ισχυριζόμαστε ότι είμαστε μία από τις πιο φερέγγυες και αξιόπιστες εταιρίες.

Και δεν σταματάμε εδώ. Στην άσκηση προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων για το 2016, πιστοποιήθηκε ότι η Ορίζων υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις του κανονιστικού πλαισίου "Solvency ΙΙ" με δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας που αγγίζει το 241%.

Στόχος μας, να βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα σας με ασφαλιστικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες, εξασφαλίζοντας αυτά που πραγματικά αξίζουν για εσάς!

Αυτή είναι η ιστορία μας και αυτό είναι το ταξίδι μας. Με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας συνεχίζουμε το έργο μας.