Την Πέμπτη 25 Μαΐου στην αίθουσα Επιμελητηρίου του Ηρακλείου, ώρα 17:00 - 21:00, θα πραγματοποιηθεί η 20η Ημερίδα του InsuranceForum.gr με κεντρικά θέματα συζήτησης το εξοντωτικό φορολογικό σύστημα, τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές και τις Ευρωπαϊκές οδηγίες που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα δραστηριοποιούνται τα επόμενα χρόνια οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Μέγας Χορηγός της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας Ημερίδας, που αποτελεί την ετήσια συνάντηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών του Νομού Ηρακλείου, είναι η Ορίζων Ασφαλιστική, η οποία τα τελευταία χρόνια επενδύει όλο και περισσότερο στην ανάπτυξη του δικτύου της, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη αξία της σχέσης ασφαλιστικής εταιρίας-ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Την Ημερίδα θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Ηρακλείου κ. Τσακίρης Στέλιος.

Ο σκοπός της Ημερίδας είναι διπλός. Αφενός η σε βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και η ελεύθερη δημόσια συζήτηση για το μέλλον του επαγγέλματος, αφετέρου η εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων.

Την Ορίζων Ασφαλιστική θα εκπροσωπήσει ο κ. Γεώργιος Τσακατούρας, Διευθυντής Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης της εταιρίας, σε μία ομιλία του με θέμα “Η Ασφαλιστική Εταιρεία δίπλα στις υποχρεώσεις του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή”.

Τα θέματα των τριών ενοτήτων θα είναι τα ακόλουθα:

  • Οδηγία IDD. Οι αλλαγές που επέρχονται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.
  • Ο Ρόλος και η Ευθύνη των Οργανωμένων Πανελλαδικών Δικτύων. Η συμβολή τους στην διαμόρφωση της αγοράς και του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.
  • Φορολογία και Ασφαλιστικές Εισφορές στην Πράξη. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

20η Ημερίδα του InsuranceForum.gr θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Επιμελητηρίου Ηρακλείου, την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε επίσης: ​