Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική στο νέο υποκατάστημά της στη Λάρισα.  

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, καθώς το υποκατάστημα ενώ διανύει μόλις τους πρώτους μήνες λειτουργίας του, έχει ξεκινήσει δυναμικά τις εργασίες του.

Οι κ. Χρήστος Αχής και Αλέξανδρος Μπόζας εκπροσώπησαν το Δ.Σ. της ΟΡΙΖΩΝ ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Διευθυντής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης κ. Τσακατούρας και ο Διευθυντης Υποκαταστηματος κ. Καλύβας.

Οι παρευρισκόμενοι μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα θέματα που επηρέασαν την ασφαλιστική αγορά την περασμένη χρονιά, αλλά και να μοιραστούν τις σκέψεις τους για τα επόμενα βήματα.  

Ο Χρήστος Αχής επεσήμανε πως οι συνεχείς αλλαγές σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο δημιουργούν διαρκώς νέες ανάγκες που με τη σειρά τους απαιτούν ευελιξία και προσαρμοστικότητα από όλους. Στόχος της ΟΡΙΖΩΝ για το 2018 παραμένει η κάλυψη αυτών των αναγκών μέσω ανταγωνιστικών και αξιόπιστων λύσεων που στο κέντρο τους έχουν την ικανοποίηση του πελάτη αλλά και το συμφέρον του συνεργάτη.  

 

 

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε ανταλλαγή ευχών για μια χρονιά γεμάτη υγεία, ευημερία και επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων!