Μετά από επτά χρόνια συρρίκνωσης της οικονομικής δραστηριότητας και μείωσης του διαθέσιμου εισοδήματος, δεν υπάρχουν περιθώρια για άσκοπες δαπάνες και λάθος επιλογές. Σε περιβάλλον παρατεταμένης κρίσης είναι δεδομένο ότι οι καταναλωτές, όχι μόνο ζητούν, αλλά απαιτούν από τις επιχειρήσεις να κατανοούν τις ανάγκες τους και να δημιουργούν προϊόντα που ταιριάζουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις ασφαλιστικές εταιρείες. Η ασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για την επιχείρηση, οφείλει να καλύπτει τις «μοναδικές» ανάγκες-απαιτήσεις του καθενός. Από μία διαρροή υδάτων, μέχρι την αστική ευθύνη έναντι τρίτων και από τον κίνδυνο κλοπής μέχρι τις ζημιές από καιρικά φαινόμενα και την αλλοίωση εμπορευμάτων, το προστατευτικό «δίχτυ» μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε ασφαλισμένου.

Πως θα σας φαινόταν, λοιπόν, αν μπορούσατε να επιλέξετε εσείς τα κομμάτια του παζλ που θα συνθέσουν το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα ασφάλισης για το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας; Προς αυτή την κατεύθυνση, η Ορίζων Ασφαλιστική δημιούργησε μία νέα σειρά «tailor-made» προγραμμάτων που παρέχουν τον μέγιστο βαθμό ευελιξίας, καλύπτοντας το κτίριο, το περιεχόμενο σε κατοικίες, σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ξενοδοχεία, από πάσης φύσεως κινδύνους.

Στη νέα εποχή ασφαλίσεων, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να... ράψει το δικό του κοστούμι, επιλέγοντας τον βέλτιστο συνδυασμό καλύψεων και ασφαλίστρων. Η ενδελεχής ανάλυση και αξιολόγηση των αναγκών κάθε ασφαλισμένου διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Με σταθερή πορεία, υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια και συνεχή κερδοφορία, η Ορίζων Ασφαλιστική σχεδιάζει το μέλλον πάνω σε ισχυρές βάσεις, παρά το σφοδρό ανταγωνισμό και τις νέες συνθήκες που δημιουργεί η κοινοτική οδηγία Solvency II. Τα νέα ανταγωνιστικά προγράμματα Περιουσίας από την Ορίζων Ασφαλιστική χαρακτηρίζονται από ευελιξία, ανταγωνιστική τιμολόγηση και ολοκληρωμένες καλύψεις. Αν θέλετε, λοιπόν, να ασφαλίσετε το σπίτι σας, τη μικρομεσαία επιχείρηση, το ξενοδοχείο σας ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρείτε, διαλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει καλύτερα.

Ασφάλιση Κατοικίας

Από τα πιο ανταγωνιστικά της αγοράς είναι τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας που προσφέρει η Ορίζων Ασφαλιστική. Στόχος της εταιρείας είναι να δώσει σε κάθε πολίτη την δυνατότητα να προστατεύσει το πολυτιμότερο περιουσιακό του στοιχείο, ακόμη και σε δυσχερείς οικονομικές συνθήκες, όπως αυτές που διανύουμε. Κύριο χαρακτηριστικό των παρακάτω προγραμμάτων, εκτός από τις ανταγωνιστικές τιμές, είναι η ευελιξία καθώς ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα. Συγκεκριμένα:

Blue Home:
Για κατοικίες ενυπόθηκες και μη, το οποίο προσαρμόζεται σε κάθε είδους δανειακή σύμβαση και είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό τόσο σε επίπεδο καλύψεων όσο και σε ασφάλιστρα.

Dream Home:
Απευθύνεται σε πελάτες που επιθυμούν πληρέστερη προστασία. Περιλαμβάνει βασικό πακέτο 29 καλύψεων για ζημιές σε κτίριο και περιεχόμενο, με δυνατότητα προσθήκης και συμπληρωματικών καλύψεων, έτσι ώστε ο ασφαλισμένος να διαμορφώσει το πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει με βάση τις μοναδικές του ανάγκες.

Horizon Gold Class:
To πληρέστερο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας για πελάτες που δεν διαπραγματεύονται την προστασία του σπιτιού τους, με περισσότερες από 35 καλύψεις και εξαιρετικά ανταγωνιστικό ασφάλιστρο.

Ασφάλιση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Η Ορίζων δημιούργησε το Business Tailor και το Business Plus, δύο νέα προγράμματα για την ολοκληρωμένη ασφάλιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το βασικότερο πλεονέκτημα του Business Tailor είναι η ευελιξία του καθώς ο πελάτης μπορεί να ‘ράψει το δικό του κοστούμι’ επιλέγοντας με βάση τις ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες ανάμεσα σε 4 επίπεδα κάλυψης και με ασφάλιστρα εξαιρετικά ανταγωνιστικά.

Το δεύτερο πρόγραμμα, το Business +, απευθύνεται σε επιχειρηματίες που επιθυμούν την απόλυτη εξασφάλιση της επιχείρησης τους. Πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα με 35 βασικές καλύψεις και δυνατότητα προσθήκης συμπληρωματικών, με ασφάλιστρα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά.

Ασφάλιση Ξενοδοχείων & Ενοικιαζόμενων Δωματίων

Golden Zeus
Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ασφαλιστικής κάλυψης κτιρίου και περιεχομένου ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων & ενοικιαζόμενων δωματίων, καθώς και την αστική ευθύνη του ξενοδόχου έναντι των τρίτων. Ειδικότερα, το «Golden Zeus», καλύπτει τις εγκαταστάσεις έναντι κινδύνων από πυρκαγιά, σεισμό, ηλεκτρολογικά και υδραυλικά αίτια, φυσικά φαινόμενα, κατολίσθηση εδάφους, κακόβουλες και τρομοκρατικές ενέργειες, κλοπή/ληστεία και ζημιές από διάρρηξη ή ληστεία, δαπάνες αποκομιδής ερειπίων κ.ά. Επιπλέον, παρέχονται καλύψεις για την αστική ευθύνη έναντι πελατών και επισκεπτών σχετικά με ζημιές και σωματικές βλάβες από τη λειτουργία των εγκαταστάσεων, τη χρήση πισίνας, τη δηλητηρίαση από κατανάλωση τροφίμων και ποτών, καθώς και εργοδοτική ευθύνη.

Νέα προγράμματα Αστικής Ευθύνης

Στα πλαίσια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των προγραμμάτων ασφάλισης που απευθύνονται σε προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες, η Ορίζων δημιούργησε 8 νέα προγράμματα Αστικής Ευθύνης, εμπλουτισμένα με πλήθος βασικών και προαιρετικών καλύψεων και βελτιώνοντας αισθητά τα ασφάλιστρα:

Αναλυτικά:

  • Αστική Ευθύνη Εστιατορίων-Καφέ
  • Αστική Ευθύνη Καταστημάτων-Γραφείων
  • Αστική Ευθύνη Ξενοδοχείων-Ενοικιαζομένων Δωματίων
  • Αστική Ευθύνη Εκπαιδευτηρίων-Φροντιστηρίων
  • Αστική Ευθύνη Γυμναστηρίων & Ινστιτούτων Αισθητικής
  • Αστική Ευθύνη Διαχειριστή πολυκατοικίας
  • Αστική Ευθύνη Ιδιώτη-Οικογενειάρχη
  • Αστική Ευθύνη Εργολάβων από εργασίες ανέγερσης οικοδομών

Η Ορίζων Ασφαλιστική στο Facebook

Η Ορίζων Ασφαλιστική, μια αμιγώς Ελληνική Μικτή Ασφαλιστική Εταιρεία με σημαντική παρουσία στον χώρο των ασφαλίσεων από το 1964, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις παραδοσιακότερες και οικονομικά σταθερότερες δυνάμεις της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Επιπλέον, η ομάδα digital marketing της Ορίζων, κατάρτισε μια ολοκληρωμένη καμπάνια στοχεύοντας στην προβολή των προγραμμάτων αιχμής της εταιρείας. Παράλληλα, στόχος της διαδικτυακής παρουσίας αποτελεί και η ανάδειξη των αξιών της, ενώ προτεραιότητα είναι να δημιουργείται χρήσιμο content (κείμενα και γραφικά), το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως από το δίκτυο των συνεργατών.


Πηγή: liberal.gr

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο και εδώ.