ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ

Μια Ελληνική ασφαλιστική εταιρία

Η ΟΡΙΖΩΝ 1964 Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία, μια αμιγώς Ελληνική εταιρία με σημαντική παρουσία στον χώρο των ασφαλίσεων από το 1964, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις παραδοσιακότερες και οικονομικά σταθερότερες δυνάμεις της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Οι άνθρωποι μας, πάντα διαθέσιμοι, με βαθιά γνώση και εμπειρία του ασφαλιστικού αντικειμένου, προσπαθούν καθημερινά να προσφέρουν σε όλους εσάς, συνεργάτες και πελάτες, αξιόπιστες και ποιοτικές ασφαλιστικές λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες σας ανάγκες.

Με σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα

Για όλα όσα θεωρείτε σημαντικά στεκόμαστε δίπλα σας με ακεραιότητα, αξιοπιστία και με σταθερή οικονομική και αναπτυξιακή στρατηγική σχεδιάζουμε το μέλλον, με επίκεντρο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη, δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού.

& Υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια

Με μοναδικό στόχο τη δημιουργία πραγματικής αξίας για τον πελάτη και τον συνεργάτη, προσφέρουμε ευέλικτα και ολοκληρωμένα προϊόντα, ξεκάθαρους όρους συμβολαίων, δίκαιη τιμολόγηση, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, ταχύτητα στις αποζημιώσεις, μαζί με την εγγύηση της άριστης συνεργασίας με μια εταιρία που συγκαταλέγεται στις υγιέστερες της Ελλάδας.

Η ΟΡΙΖΩΝ 1964 είναι μέλος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Έδρα: Λεωφόρος Αμαλίας 26α, 105 57, Σύνταγμα, Αθήνα

ΑΡ.ΓΕ.Μ.Η. : 165097560000

A.Φ.M : 996648040