ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Νιώσε ασφαλής... σπίτι σου!

Το σπίτι, αποτελεί ίσως το πολυτιμότερο περιουσιακό μας στοιχείο, με μεγάλη οικονομική και συναισθηματική αξία , καθώς στεγάζει τα όνειρα και τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, γι’ αυτό και η προστασία του από κάθε τυχαίο γεγονός είναι αναγκαία.

Τα νέα σύγχρονα και tailor made προγράμματα κατοικίας της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής παρέχουν πλήρη προστασία για την εξασφάλιση κτιρίου και περιεχομένου, από ένα ευρύ φάσμα κινδύνων, χωρίς ψιλά γράμματα, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ανθρώπου.

 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ BLUE (παρέχεται και για κατοικίες με στεγαστικό δάνειο)

  Για εσάς που επιθυμείτε μια οικονομικά προσιτή ασφαλιστική λύση το πρόγραμμα ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ BLUE σας δίνει τη δυνατότητα να προστατέψετε την οικοδομή και το περιεχόμενο του σπιτιού σας από ορισμένους βασικούς και ταυτόχρονα πραγματικούς κινδύνους, ώστε να εξασφαλίσετε ότι σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας της περιουσίας σας θα αποζημιωθείτε σε αξία αντικατάστασης καινούργιου, άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

  Περισσοτερα
 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ DREAM

  Το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ DREAM είναι σχεδιασμένο για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές που επιθυμούν την ολοκληρωμένη προστασία της κύριας και της εξοχικής κατοικίας τους, ώστε να εξασφαλίζεται ότι σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας θα αποζημιώνεται σε αξία αντικατάστασης καινούργιου, άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

  Περισσοτερα
 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ GOLD

  Το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ GOLD σχεδιάστηκε για να προστατεύει το σπίτι σας από κάθε πιθανό ή απίθανο κίνδυνο, είτε είστε ιδιοκτήτες είτε ενοικιαστές, είτε πρόκειται για την κύρια είτε για την εξοχική σας κατοικία, ώστε να διασφαλίσετε ότι σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας θα αποζημιωθείτε σε αξία αντικατάστασης καινούργιου, άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

  Περισσοτερα
 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΕ Α’ ΚΙΝΔΥΝΟ

  Το πρόγραμμα προσφέρει προστασία της κατοικίας και του περιεχομένου της από τους πλέον συνηθισμένους κινδύνους πυρκαγιάς αλλά και κλοπής, με ιδιαίτερα χαμηλό ασφάλιστρο. Την ίδια στιγμή η ασφάλιση σε Α' Κίνδυνο σημαίνει ότι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν ισχύει ο κανόνας της υπασφάλισης και ότι, σε περίπτωση ζημιάς ο ασφαλισμένος αποζημιώνεται εξολοκλήρου, έως και το ανώτατο ποσό της κάλυψης που καθορίζεται στο συμβόλαιό του.

  Περισσοτερα
 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ FREE

  To νέο πρόγραμμα ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ FREE της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής σχεδιάστηκε για καταναλωτές με υψηλές απαιτήσεις. Με ιδιαίτερα πλούσιες καλύψεις και χωρίς απαλλαγές, απευθύνεται σε εσάς που θέλετε για την κύρια κατοικία σας ασφάλεια χωρίς περιορισμούς, καθώς εξασφαλίζει αποζημιώση από το πρώτο ευρώ σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας.

  Περισσοτερα
 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ SMART (AGENT VALUE)

  Το πρόγραμμα ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ SMART (AGENT VALUE) – σχεδιασμένο να εξασφαλίζει την απόλυτη κάλυψη του ασφαλιζόμενου αλλά και την ουσιαστική ενίσχυση του ασφαλιστή – αποτελεί χωρίς αμφιβολία την έξυπνη επιλογή προστασίας, στην εποχή που διανύουμε.

  Περισσοτερα
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ

Για περισσότερα περιηγηθείτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των online μας υπηρεσιών.