Η Ορίζων Ασφαλιστική παρουσιάζει τη Νέα Γενιά Προγραμμάτων Περιουσίας και Αστικής Ευθύνης, για τον έλληνα ιδιώτη και τον έλληνα επαγγελματία, κάνοντας πράξη αυτό που υπόσχεται στους πελάτες της: πρωτοποριακές ασφαλιστικές λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με αφορμή την προώθηση των νέων προγραμμάτων ο Εμπορικός Διευθυντής της ΟΡΙΖΩΝ Κ. Χρήστος Αχής σημειώνει:

"Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας μας είναι να είμαστε πάντα κοντά στις σύγχρονες και μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας και να τους προσφέρουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, συνδυάζοντας ουσιαστικές καλύψεις και ανταγωνιστική τιμή.

Τα νέα προγράμματα για την ασφάλιση Κατοικίας, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων , Ξενοδοχειακών Μονάδων και Αστικής Ευθύνης, σχεδιάστηκαν με μοναδικό σκοπό οι ασφαλισμένοι μας να είναι απόλυτα εξασφαλισμένοι και οι συνεργάτες - διαμεσολαβητές μας να έχουν στα χέρια τους σύγχρονα και ανταγωνιστικά προϊόντα, ώστε να αναπτύσσουν τις εργασίες τους σε κλάδους, εκτός αυτοκινήτου, που οι πελάτες τους θα καταλάβουν την πραγματική Αξία και Γνώση του Ασφαλιστή."

Ας δούμε αναλυτικά τα νέα προγράμματα:

1. ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική δημιούργησε νέες λύσεις για την ασφάλιση κατοικίας με βάση τη σταθερή επιδίωξή της κάθε άνθρωπος να έχει τη δυνατότητα να προστατεύσει το πολυτιμότερο περιουσιακό του στοιχείο, ακόμη και σε δυσχερείς οικονομικές συνθήκες. Σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως ουσιαστική προστασία, ευελιξία και ανταγωνιστικές τιμές, παρέχουν τα νέα προγράμματα κατοικίας της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής, που επιτρέπουν στους ασφαλισμένους να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ασφαλιστικές τους ανάγκες.

Τα νέα προγράμματα Ασφάλιση Κατοικίας Blue, Ασφάλιση Κατοικίας Dream, Ασφάλιση Κατοικίας Gold & Ασφάλιση κατοικίας σε Α’ κίνδυνο, χαρακτηρίζονται από το πλήθος και τη χρησιμότητα των καλύψεων που παρέχουν, αλλά και από τις τιμές των ασφαλίστρων τους που είναι από τις ανταγωνιστικότερες στην αγορά.

  • Ασφάλιση Κατοικίας Blue: Είναι ένα νέο πρόγραμμα, για κατοικίες ενυπόθηκες και μη, το οποίο προσαρμόζεται σε κάθε είδους δανειακή σύμβαση και είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό τόσο σε επίπεδο καλύψεων όσο και σε ασφάλιστρα.
  • Ασφάλιση Κατοικίας Dream: Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται σε πελάτες που επιθυμούν πλήρη προστασία. Περιλαμβάνει βασικό πακέτο 29 καλύψεων για ζημιές σε κτήριο και περιεχόμενο, με δυνατότητα προσθήκης και συμπληρωματικών, έτσι ώστε ο ασφαλισμένος να διαμορφώνει το πρόγραμμα με βάση τις μοναδικές του ανάγκες.
  • Ασφάλιση Κατοικίας Gold: To πληρέστερο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας για πελάτες που δεν διαπραγματεύονται την προστασία του σπιτιού τους, με περισσότερες από 35 καλύψεις και εξαιρετικά ανταγωνιστικό ασφάλιστρο.
  • Νέο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας σε Α’ Κίνδυνο

Τα κύρια πλεονεκτήματα των προγραμμάτων είναι:

  • Ξεκάθαρο και κατανοητό συμβόλαιο χωρίς ψιλά γράμματα
  • Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος τους
  • Ουσιαστική προστασία της περιουσίας με σύγχρονες καλύψεις  
  • Αποζημίωση σε αξία καινούργιου
  • Προστασία υπασφάλισης
  • Άμεση εξυπηρέτηση με απλές και σύντομες διαδικασίες
  • Νέοι, αναμορφωμένοι όροι ώστε το Ασφαλιστήριο να αποτελεί πλέον έναν εύχρηστο οδηγό που θα βοηθήσει τον ασφαλισμένο να χρησιμοποιήσει πιο εύκολα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Κοινό στοιχείο των νέων προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής, είναι η ευελιξία τους και η δυνατότητα προσαρμογής τους στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Επιπλέον, υπήρξε μείωση στις ελάχιστες κατασκευαστικές αξίες, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της αγοράς κατοικίας.

 

2. ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, πάντα προσηλωμένη στη στρατηγική της να μελετάει με προσοχή τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του έλληνα καταναλωτή και να σχεδιάζει προγράμματα που ανταποκρίνονται σε αυτές, δημιούργησε το Business Tailor και το Business +, δύο νέα προγράμματα για την ολοκληρωμένη ασφάλιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Κατανοώντας τις δυσκολίες της σημερινής εποχής, η ΟΡΙΖΩΝ δίνει στον έλληνα επιχειρηματία τη δυνατότητα, σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό του σύμβουλο, να χτίσει ένα προϊόν βάσει των απαιτήσεών του και των οικονομικών του δυνατοτήτων.

  • Το Business Tailor, παρέχεται σε τέσσερα επίπεδα κάλυψης, όπου κάθε πακέτο περιλαμβάνει τις καλύψεις του αμέσως προηγούμενου και επιπλέον τις δικές του, προσφέροντας πλήρη προστασία των περιουσιακών στοιχείων της επαγγελματικής στέγης και διασφαλίζοντας τα εισοδήματα και την επένδυση του επιχειρηματία. Το βασικότερο πλεονέκτημα του Business Tailor είναι η ευελιξία του καθώς ο πελάτης μπορεί να ‘ράψει το δικό του κοστούμι’ επιλέγοντας με βάση τις ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες ανάμεσα σε 4 επίπεδα κάλυψης και με ασφάλιστρα εξαιρετικά ανταγωνιστικά.
  • Το δεύτερο πρόγραμμα της νέας σειράς που λανσάρει η εταιρία το Business + , απευθύνεται σε επιχειρηματίες που δεν διαπραγματεύονται ούτε στιγμή την απόλυτη εξασφάλιση της επιχείρησης τους. Πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα με 35 βασικές καλύψεις και δυνατότητα προσθήκης συμπληρωματικών και ασφάλιστρα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά.

 

3. GOLDEN ZEUS: ΝEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, ΞΕΝΩΝΩΝ & ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ασφαλιστικής κάλυψης κτηρίου και περιεχομένου ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων & ενοικιαζόμενων δωματίων, καθώς και την αστική ευθύνη του ξενοδόχου έναντι των τρίτων. Ειδικότερα, το «Golden Zeus», καλύπτει τις εγκαταστάσεις έναντι κινδύνων από πυρκαγιά, σεισμό, ηλεκτρολογικά και υδραυλικά αίτια, φυσικά φαινόμενα, κατολίσθηση εδάφους, κακόβουλες και τρομοκρατικές ενέργειες, κλοπή/ληστεία και ζημιές από διάρρηξη ή ληστεία, δαπάνες αποκομιδής ερειπίων κ.ά.

Επιπλέον, παρέχονται καλύψεις για την αστική ευθύνη έναντι πελατών και επισκεπτών σχετικά με ζημιές και σωματικές βλάβες από τη λειτουργία των εγκαταστάσεων, τη χρήση πισίνας, τη δηλητηρίαση από κατανάλωση τροφίμων και ποτών, καθώς και εργοδοτική ευθύνη. Το Golden Zeus, ξεχωρίζει για την πληρότητα των καλύψεων και παροχών του όσο και για το ασυναγώνιστο κόστος των ασφαλίστρων του.

 

4. 8 ΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των προγραμμάτων ασφάλισης που απευθύνονται σε προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες και με στόχο την ενίσχυση των συνεργατών μας με ποιοτικές και ανταγωνιστικές λύσεις, δημιουργήσαμε 8 νέα προγράμματα Αστικής Ευθύνης, εμπλουτισμένα με πλήθος βασικών και προαιρετικών καλύψεων και βελτιώνοντας αισθητά τα ασφάλιστρα.

Αναλυτικά:

1. Αστική Ευθύνη Εστιατορίων-Καφέ

2. Αστική Ευθύνη Καταστημάτων-Γραφείων

3. Αστική Ευθύνη Ξενοδοχείων-Ενοικιαζόμενων Δωματίων

4. Αστική Ευθύνη Εκπαιδευτηρίων-Φροντιστηρίων

5. Αστική Ευθύνη Γυμναστηρίων & Ινστιτούτων Αισθητικής

6. Αστική Ευθύνη Διαχειριστή πολυκατοικίας

7. Αστική Ευθύνη Ιδιώτη-Οικογενειάρχη

8. Αστική Ευθύνη Εργολάβων από εργασίες ανέγερσης οικοδομών

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος και τα ασφάλιστρα των προγραμμάτων επικοινωνήστε μαζί μας στο ☎ 210 3227932 ή ρωτήστε τον ασφαλιστή σας.
 

• 52 χρόνια Ορίζων Ασφαλιστική - Ειδικοί στην ασφάλιση περιουσίας •