ΝΕΑ / BLOG

  • 22 Ιουνίου 2012

    Νεο πρoγραμμα ασφαλισης αυτοκινητου Auto Standard

    Για εσάς που επιθυμείτε την πιο βασική και οικονομικά προσιτή λύση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, το πρόγραμμα Standard περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες καλύψεις για την κυκλοφορία του καθώς είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει εσάς και το αυτοκίνητό σας από τους βασικότερους κινδύνους.
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • 22 Ιουνίου 2012

    Νεα υπηρεσια Online Ασφαλιση Αυτοκινητου & Κατοικιας

    Στο πλαίσιο της συστηματικής αξιοποίησης των σύγχρονων Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνίας η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική παρέχει πλέον και ηλεκτρονικά ένα σημαντικό τμήμα των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών της με στόχο την άμεση εξασφάλιση του οχήματος και της κατοικίας σας.
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • 22 Ιουνίου 2012

    ΟΡΙΖΩΝ σημαινει φερεγγυοτητα & αξιοπιστια!

    Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η ΟΡΙΖΩΝ Α.Ε.Γ.Α. επιθυμεί να σας ενημερώσει για τα αποτελέσματα της μελέτης οικονομικών επιπτώσεων (QIS5) στην κεφαλαιακή επάρκεια της Εταιρείας με βάση τις απαιτήσεις της Κοινοτικής Οδηγίας SOLVENCY ΙΙ.
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • 22 Ιουνίου 2012

    ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

    Η ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ανακοινώνει τη λειτουργία της νέας εταιρικής της ιστοσελίδας που είναι από σήμερα διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.orizonins.gr . Η εταιρεία δημιούργησε μια ανανεωμένη και φιλική για τον επισκέπτη ιστοσελίδα, προσφέροντας ένα αποτελεσματικό εργαλείο επικοινωνίας, που περιέχει πληροφορίες για όλες τις λειτουργίες και τα προϊόντα της.
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ