Σε ένα περιβάλλον πιο ανταγωνιστικό από ποτέ, οι επιχειρήσεις βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωπες με απρόβλεπτα γεγονότα, ικανά να ανακόψουν κάθε στιγμή την ομαλή λειτουργία τους ή ακόμη και να απειλήσουν τη βιωσιμότητά τους.
Τις συχνά καταστροφικές συνέπειες απρόβλεπτων γεγονότων έρχονται να περιορίσουν τα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων. Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό τους, διαθέτουν αποτελεσματικές καλύψεις και μπορούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, θωρακίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της κάθε επιχειρηματικής μονάδας.

Τα προγράμματα της ΟΡΙΖΩΝ

Η ΟΡΙΖΩΝ, με μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των ασφαλίσεων περιουσίας και αντιλαμβανόμενη τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο σημερινός επιχειρηματίας, έχει σχεδιάσει μία σειρά από σύγχρονα προγράμματα, ολοκληρωμένα και ευέλικτα, ικανά να προσαρμοστούν στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, τα οποία καλύπτουν:

  • την κτηριακή εγκατάσταση
  • το περιεχόμενο (όπως εξοπλισμός και προϊόντα)
  • τα εξωτερικά βοηθητικά κτίσματα και τις ειδικές κατασκευές (μαντρότοιχοι, αυλόπορτες, γκαράζ, πέργκολες, κ.λπ.)
  • το προσωπικό αλλά και τους πελάτες, σε περίπτωση ατυχήματος.

Συγκεκριμένα, τα προγράμματα Business Tailor & Business Plus της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής απευθύνονται σε μία ευρεία γκάμα επιχειρηματιών (ενοικιαστών ή ιδιοκτητών) και καλύπτουν πάνω από 200 κλάδους, όπως: καταστήματα λιανικής, αποθήκες, γραφεία, επαγγελματικές στέγες, μικρές βιοτεχνίες, εργαστήρια κ.ά., με ασφαλιζόμενα κεφάλαια έως €5.000.000.

Εξειδικευμένη Ασφάλιση

Η ΟΡΙΖΩΝ, αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του κάθε επιχειρηματικού κλάδου, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εξειδίκευση. Για αυτόν τον λόγο έχει επενδύσει στη δημιουργία εξειδικευμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων, που απευθύνονται στις ανάγκες συγκεκριμένων κλάδων. Στο πλαίσιο αυτό έχει δημιουργήσει το Golden Zeus, πρόγραμμα που απευθύνεται αποκλειστικά στους ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων.

H ζημιά μπορεί να συμβεί και σ’ εμάς!
Στη χώρα μας, εξαιτίας της έλλειψης ασφαλιστικής κουλτούρας, παρατηρείται συχνά το φαινόμενο οι επιχειρήσεις να μην ασφαλίζονται, με το σκεπτικό ότι «η ζημιά δε θα συμβεί σε εμάς».
Οι εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης της ΟΡΙΖΩΝ, με περιπτώσεις δεκάδων επειχειρήσεων, καθιστούν σαφές ότι η αντίληψη αυτή είναι λανθασμένη. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 5άστερης ξενοδοχειακής μονάδας στο κέντρο της Αθήνας, η οποία υπέστη υλικές ζημιές ύψους €633.000 κατά τη διάρκεια οχλαγωγιών/ταραχών τον Δεκέμβριο του 2008. Η ΟΡΙΖΩΝ πέτυχε να αποζημιώσει την επιχείρηση σε μικρό χρονικό διάστημα, όχι μόνο για τις υλικές ζημιές που υπέστη, σε οικοδομή και περιεχόμενο, αλλά και για την απώλεια κερδών, οι οποίες οφείλονταν ή ήταν επακόλουθο των γεγονότων αυτών.

Το Golden Zeus είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών ασφάλισης, ειδικά σχεδιασμένο για τη θωράκιση τουριστικών μονάδων και την κάλυψη αστικής ευθύνης του ξενοδόχου έναντι τρίτων, το οποίο προσφέρεται σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενώνες, διαμερίσματα και μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, συνολικής ασφαλιζόμενης αξίας έως €5.000.000.

Διαθέτοντας ασυναγώνιστη εξειδίκευση στις ασφαλίσεις περιουσίας και πελατολόγιο που περιλαμβάνει ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας, το έμπειρο προσωπικό της ΟΡΙΖΩΝ είναι πάντα δίπλα στον επιχειρηματία, πρόθυμο να δώσει κατευθύνσεις και να βοηθήσει στην ορθή επιλογή προγράμματος ασφάλισης. Αρκεί και ο ίδιος ο επιχειρηματίας να κατανοήσει ότι η ασφάλιση της επιχείρησής του δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα για την εξασφάλιση της ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας της.
Δείτε τις λύσεις της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής για την Ασφάλιση Επιχειρήσεων.

Δείτε όλο το άρθρο.