Μια εξαιρετική προσπάθεια που φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου σκηνοθέτη Τάσου Μπουλμέτη στηρίζει η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική.

Η ταινία "1968" που σύντομα θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, γυρίστηκε με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από τη θρυλική κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου από την ΑΕΚ τον Απρίλιο του 1968.
Ένα τεράστιο επίτευγμα στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, ένας πραγματικός άθλος που διεξήχθη στην Αθήνα, στο Καλλιμάρμαρο και μπροστά σε 80.000 φιλάθλους, όταν η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ επικράτησε της Σλάβια Πράγας, γεμίζοντας χαρά και αισιοδοξία το πανελλήνιο.

Η ΟΡΙΖΩΝ στηρίζοντας σταθερά τον αθλητισμό και τις τεχνές, αλλά και κάθε προσπάθεια που αξίζει, επέλεξε με χαρά να είναι χορηγός της ταινίας «1968», ώστε να μάθουν οι νεότεροι αλλά και να θυμηθούν οι παλαιότεροι τη νίκη που έγινε από μια ομάδα με μεγάλη ιστορία σε μια εξαιρετικά δύσκολη για την Ελλάδα εποχή και που άγγιξε το πανελλήνιο δίνοντας την ευκαιρία σ' έναν πολύπαθο λαό να νιώσει ενωμένος και να θυμηθεί την αίσθηση της νίκης και της υπερηφάνιας.

Ευχαριστούμε που μας δώσατε την ευκαιρία να είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το υπέροχο ταξίδι!

Δείτε το τρέιλερ.