Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019, η ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ τέλεσε τα εγκαίνια του νέου Υποκαταστήματος της στη Θεσσαλονίκη, με παρουσία φίλων και συνεργατών της,  που τίμησαν αυτή τη νέα στρατηγική επένδυση της Εταιρείας.

Η ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ προσηλωμένη στο σχεδιασμό σταδιακής και κερδοφόρας ανάπτυξης, προχώρησε σε αυτό το άνοιγμα στην αγορά της Θεσσαλονίκης στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξή της αλλά και στην άμεση, άρτια και εμπεριστατωμένη εξυπηρέτηση τόσο των υφιστάμενων όσο και των νέων συνεργατών της στην ευρύτερη περιοχή.

Επικεφαλής του υποκαταστήματος είναι ο κ. Αλέξανδρος Μπόζας, Περιφερειακός Διευθυντής Βορείου & Κεντρικής Ελλάδος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς με μακρόχρονη εμπειρία τόσο σε διευθυντικές διοικητικές θέσεις, όσο και στη διαμεσολάβηση. Την Διοικητική Υποστήριξη του  Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει η κα. Γκιόση Ελένη.

Στην συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν εκ μέρους της Εταιρείας οι κύριοι : Αχής Θεόδωρος, Μέλος Δ.Σ., Αχής Χρήστος, Εκτελεστικός Σύμβουλος Διοίκησης, Αχής Κωνσταντίνος, Τεχνικός Διευθυντής, Αχής Παύλος, Υπεύθυνος Διαχείρισης Κινδύνων, Τσακατούρας Γεώργιος, Διευθυντής Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης.

Η εταιρεία εμπιστεύεται την ανάπτυξή της στα νέα της στελέχη, αποσκοπώντας  να προσελκύσει επαγγελματίες υψηλού επιπέδου και ήθους, που να έχουν όραμα και διάθεση να συμπορευθούν με τη φιλοσοφία και τη στρατηγική της.

  • Διεύθυνση  Υποκαταστήματος :  Αδριανουπόλεως 1α Θεσσαλονίκη, τκ: 55133
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311288000
  • Εmails: thess@orizonins.gr 

 

Φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος!