Στα πλαίσια της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην χώρα μας ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», διοργανώνει πιστά κάθε χρόνο, από το 2009, έναν αγώνα δρόμου με συμβολικό χαρακτήρα. Η συνέπεια στις ιατρικές εξετάσεις, η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση αποτελούν το κλειδί για τη μείωση του κινδύνου άλλα και για την αύξηση των ποσοστών επιτυχούς αντιμετώπισης και ίασης της νόσου.

Το Greece Race for the Cure αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν της ενέργειας αυτής και της στήριξης των γυναικών που έχουν βιώσει ή βιώνουν τη νόσο. Κάθε τελευταία Κυριακή του Σεπτέμβρη πραγματοποιείται ο Συμβολικός Αγώνας Δρόμου και ο Περίπατος στους οποίους γυναίκες και άνδρες, μικροί και μεγάλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Είναι αδιαμφισβήτητά, λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης και συμμετοχής του κόσμου, η μεγαλύτερη διοργάνωση με κοινωνικό χαρακτήρα στην Ελλάδα.

Η οικογένεια της Ορίζων Ασφαλιστικής, στα πλαίσια της μακροχρόνιας εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, ήταν εκεί και έτρεξε για ακόμα μια χρονιά στο Greece Race for the Cure. Συγχαρητήρια σε όλους όσους ήταν εκεί και έδειξαν την στήριξη τους, γιατί όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!