Με ένα ξεχωριστό ταξίδι πολιτιστικού ενδιαφέροντος στη μαγευτική Βαρκελώνη  επιβράβευσε η Ορίζων Ασφαλιστική τους Συνεργάτες της που πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους και τις ποιοτικές προϋποθέσεις του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2022

Οι συνεργάτες της Εταιρείας είχαν στη διάθεσή τους 4 ημέρες για να γνωρίσουν την  πόλη της Βαρκελώνης και την ευρύτερη περιοχή της Καταλονίας, να επισκεφτούν σημαντικά αξιοθέατα και να ζήσουν σημαντικές εμπειρίες.

Επίσης σε τοπικό εστιατόριο της πόλης πραγματοποιήθηκε η βράβευση των επιτυχόντων συνεργατών από τους κ.κ.  Χρήστο Αχή, Εκτελεστικός Σύμβουλος Διοίκησης,  Κωνσταντίνο Αχή, Τεχνικός Διευθυντής, Αλέξανδρο Μπόζα, Περιφερειακός Διευθυντής Βορείου & Κεντρικής Ελλάδος, Μέλος Δ.Σ. ,  οι οποίοι τους συνεχάρησαν και παράλληλα τους ευχαρίστησαν για την παραγωγική τους δραστηριότητα και την επίτευξη των στόχων τους.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή αποτέλεσε η απονομή βραβείου Τιμής Ένεκεν στον κο Γεώργιο Τσακατούρα, Διευθυντή Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης, για την καθοριστική προσφορά του στην Εταιρεία καθώς σε λίγες ημέρες συνταξιοδοτείται.

Στο ταξίδι παρευρέθηκαν μαζί με τους επιτυχόντες συνεργάτες, μέλη της Διοίκησης και της Εμπορικής Διεύθυνσης της Εταιρείας, οι κ.κ. Άρης Καλύβας Διευθυντής Υποκαταστήματος Λάρισας, Δημήτριος Θεοφίλου, Επιθεωρητής Πωλήσεων και η Γωγώ Λουκάκη, Υποστήριξη Εργασιών Δικτύου Συνεργατών.

 

 

Ήταν μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, για τους συμμετέχοντες οι οποίοι, εκτός από εικόνες, μνήμες και συναισθήματα, αποκόμισαν τη ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τις σχέσεις της Ορίζων Ασφαλιστική με τους συνεργάτες της.

 

Πάντα επιτυχίες και ραντεβού στον επόμενο προορισμό!