Το εξοντωτικό φορολογικό σύστημα, οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές και οι Ευρωπαϊκές οδηγίες που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα δραστηριοποιούνται τα επόμενα χρόνια οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, είναι τα κεντρικά θέματα της 19η Ημερίδας του InsuranceForum.gr την Τετάρτη 26 Απριλίου στον Βόλο.

Μέγας Χορηγός της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας Ημερίδας, που αποτελεί την ετήσια συνάντηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών του Βόλου, είναι η Ορίζων Ασφαλιστική, η οποία τα τελευταία χρόνια επενδύει όλο και περισσότερο στην ανάπτυξη του δικτύου της, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη αξία της σχέσης ασφαλιστικής εταιρίας-ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Την Ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ν. Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, η Πρόεδρος ΣΥΔΑΜ κα. Άννα Τσιτσιγιάννη και η Πρόεδρος ΕΕΑΕ, ΠΟΑΔ & ΕΑΔΕ κα. Δήμητρα Λύχρου.

Στην ημερίδα θα μιλήσει ο Γεώργιος Τσακατούρας, Διευθυντής Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής, με θέμα “Η Ασφαλιστική Εταιρεία δίπλα στις υποχρεώσεις του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή”.

Τα θέματα των τριών ενοτήτων θα είναι τα ακόλουθα:

  • Οδηγία IDD. Οι αλλαγές που επέρχονται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.
  • Ο Ρόλος και η Ευθύνη των Οργανωμένων Πανελλαδικών Δικτύων. Η συμβολή τους στην διαμόρφωση της αγοράς και του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.
  • Φορολογία και Ασφαλιστικές Εισφορές στην Πράξη. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

*Η 19η Ημερίδα του InsuranceForum.gr θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos, την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε επίσης: 18η Ημεριδα του InsuranceForum.gr & του Συλλογου Επαγγελματιων Ασφαλιστων Ν. Λαρισας