H ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, στηρίζοντας σταθερά τον αθλητισμό και τις τέχνες, ήταν εκεί ως επίσημος χορηγός!

Μέσα σε ένα βράδυ, αψηφώντας τη λογική, απέναντι σε όλους τους νόμους και κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, το όνειρο έγινε πραγματικότητα!
«Κέρδισαν γιατί δεν μπορούσαν να χάσουν»

Η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική επέλεξε με χαρά να είναι χορηγός της ταινίας «1968», μιας ταινίας που εξιστορεί τη θρυλική κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου από την ΑΕΚ τον Απρίλιο του 1968, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή για την Ελλάδα. Μέσα από αυτή την κατάκτηση,  δόθηκε η ευκαιρία σ' έναν πολύπαθο λαό να νιώσει ενωμένος και να θυμηθεί την αίσθηση της νίκης και της υπερηφάνιας!

Ο Τάσος Μπουλμέτης, σκηνοθέτης των επιτυχιών «Πολίτικη Κουζίνα» και «Νοτιάς», επιστρέφει με την ταινία "1968”, με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από τη θρυλική κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου από την ΑΕΚ τον Απρίλιο του 1968 με τη νίκη απέναντι στην Σλάβια Πράγας. Την πρώτη κατάκτηση, σε συλλογικό επίπεδο, από ελληνική ομάδα!

Η ταινία διαδραματίζεται στην Αθήνα, με κεντρικό άξονα τον αγώνα της ΑΕΚ με την Σλάβια Πράγας, ενώ παράλληλα παρακολουθούμε τις ζωές των ανθρώπων που συμμετέχουν στον αγώνα, τις ανησυχίες τους και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα γεγονότα.

Στο ταλαντούχο καστ της ταινίας ανήκουν ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γιώργος Μητσικώστας, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Βασιλική Τρουφάκου και ο Στέλιος Μάινας.

Στην επίσημη πρεμιέρα παρευρέθηκαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής.

Η ταινία  "1968” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Ιανουαρίου. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δείτε το official trailer της ταινίας 1968!